Sommertilbud

Sommertilbud 2019

Vi har nå ekstra gode sommertilbud i nettbutikken vår. Se våre ekstra gode tilbud på sentralstøvsugere med slange og børstesett. Kanskje sentralstøvsugeren din trenger en oppgradering nå i sommer! Et nytt slange / børstesett gir nytt liv til sentralstøvsugeren din. Nå er det sommerpriser!

Vårt lager i Moss er åpent gjennom hele sommeren, og bestillingene i nettbutikken sendes ut fortløpende. Alle bestillinger over kr 1000,- sendes fraktfritt, og du kan enkelt betale med kort, vipps eller velge faktura. 

Slange / børstesett til flere merker sentralstøvsugere:

Slange / børstesett er vårt mest populære produkt. Ikke så rart når en sammenligner pris og kvalitet med våre konkurrenter.

Slangen er av høy kvalitet og produseres for Cyclo Vac av anerkjente Plastiflex. Munnstykkene er i toppklasse, produsert av tyske Wessel-Werk. Fraktfri levering over hele landet!

Ekstra sommertilbud ved kjøp av sentralstøvsuger

Sommer xtra-tilbud

Xtra gode sommertilbud på sentralstøvsugere

Smart tilbehør gjør renholdet enklere. Ved kjøp av sentralstøvsuger kan du velge mellom ulikt tilbehør MED PÅ KJØPET. Benytt deg av dette ekstra gode sommertilbudet nå.
Se tilbudene her

Vi har nå ekstra gode sommertilbud i nettbutikken vår ved kjøp av sentralstøvsuger.

Sentralstøvsuger med kraftig sugeeffekt og lav støy.
Sommertilbud på vår bestselger:

Vår mest solgte sentralstøvsuger er best i test på sugeeffekt. Den støysvake og kraftige motoren er en av årsakene til det. Bytt ut din gamle sugesentral med Cyclo Vac 615, og du gjør rengjøring enklere med høy sugeeffekt.

Cyclo Vac 615 leveres i to utgaver. H615 er hybridutgaven som anbefales med pose. Det gir renslig tømming og enkelt vedlikehold. E615 er syklonmodellen med Cyclo Vac’s patenterte filter. Er du i tvil hva du skal velge? Hybridmodellen er et trygt valg for de fleste. Les gjerne mer her

Sentralstøvsugeren kan brukes sammen med standard slange / børstesett med eller uten bryter fra alle merker, bortsett fra slanger med spesialtilpasset trådløs styring eller spesialfunksjoner.

Vi anbefaler pakketilbudet med slange/ børstesett fra Plastiflex. Med både ny sentralstøvsuger og nytt slange/ børstesett fornyer du hele sentralstøvsugeranlegget.

Passer til alle rørsystem.

Fraktfri levering over hele landet! 

Valg av sentralstøvsuger

Råd og valg av sentralstøvsuger Bruksområde:  Hvor du skal bruke sentralstøvsugeren avgjør litt om valg av sugeenhet. Det er ingen grunn til å velge en

Les mer »

Hide A Hose slangesystem fra Retraflex.no Trekk slangen ut av veggen og den er klar til bruk!

Hide A Hose systemet til Retraflex er fremtidens sentralstøvsugersystem!

Åpne luken, trekk slangen ut av veggen og den er klar til bruk. Etterpå suges slangen inn i veggen igjen. Derfor er vårt slagord: Enkelt og rent.

Vi har nå sommertilbud på dette smarte slangesystemet. Sett sammen en pakke med både sentralstøvsuger, Retraflex systemet og rør og deler som trengs til installasjon. Til sommerpris!

Xtra-tilbud: NB! I sommer kan du også velge den smarte vegghengte WallyFlex slangen – MED PÅ KJØPET ved kjøp av komplett pakke!

Sommertilbud på vår robuste og kraftige matavfallskvern:

Vår mest solgte kvern er har rustfritt kvernkammer og avløpsdel. Vi har nå sommertilbud på denne kvernen. 

Passer til alle standard kjøkkenvasker (3,5″/90mm hull i vasken). Har 40mm tilkoblinger til avløpet. Leveres med luftbryter og stappeverktøy. Fraktfri levering!

Matavfallskvern

Titan matavfallskvern.En enklere hverdag på kjøkkenet. NB! Sjekk regler og forskrifter for bruk og montering av matavfallskvern i kommunen der du bor. Våre matavfallskverner er

Les mer »