Garantier og service

GARANTIER oG SERVICE

Vi hjelper deg gjerne med service og oppfølging på ditt produkt.

SERVICE

Cyclo Vac produkter er konstruert for lang levetid. Ta kontakt med oss når du trenger service på motor eller tilbehør. Vi har reservedeler også til eldre modeller på lager. Kullbørster, motorer, kretskort etc.

Livstids garanti - begrenset

Din Cyclo Vac sentralstøvsuger er dekket av en livstidsgaranti fra fabrikken. Den garanterer at selve beholderen og støvbeholderen er fri for fabrikasjonsfeil. Garantien er gjeldende fra kjøpsdatoen og så lenge du er den originale eier og systemet ikke blir flyttet. Garantien kan ikke overdras. 

Se modelloversikten

Motorgaranti

Motoren er hjertet i sentralstøvsugeren din.
Motoren og de elektriske komponentene i alle Cyclo Vac sentralstøvsugere er dekket av 5 års reklamasjonsrett.

På utvalgte modeller er det utvidet motorgaranti til hele 10 år. Denne garantien gjelder deler. Du må selv dekke evt. porto.

MOTORER OG DELER

1 md. tilfredshets garanti

Vi er sikre på at du blir tilfreds med din Cyclo Vac sentralstøvsuger. Hvis du ikke er tilfreds med støvsugerens ytelse kan du returnere maskinen innen 1 måned og få pengene tilbake. Dette gjelder kun sugeenheten.

KONTAKT OSS

Tre års garanti på brukerutstyr / børster

Alle Cyclo Vac børster er dekket av 3 års garanti. Garantien gjelder kun fabrikasjonsfeil. Garantien dekker ikke normalt bruk / slitasje på børster, hjul osv.

TILBEHØR

GARANTI-BETINGELSER

Disse garantiene gjelder kun for privatpersoner og alminnelig bruk i en bolig / leilighet. Ta vare på kjøpsdokumentene. Disse gjelder som garantibevis. 

Garantiene gjelder ikke: Alminnelig slitasje på deler som filter etc., påførte skader, slipestøv, vann, ild, industribruk, feilaktig installasjon, naturkatastrofer, ulykker, belastninger utenfra.

Cyclo Vac kan ikke ansvarliggjøres for spesielle ulykker/ skader oppstått pga. bruken av sentralstøvsugeren. 

KONTAKT OSS

SERVICE VEILEDNINGER

Cyclo Vac har laget enkle veiledninger som videosnutter på YouTube. Mange problemer har enkle løsninger som du kan gjøre selv. Ta en titt på videoene, eller ring oss, så veileder vi deg gjerne.

MONTERING

Riktig montering er viktig. Se våre monteringsveiledninger, og ta gjerne en titt på monteringsvideoene. 

VERKSTED

Skulle du ha behov for reparasjon, kan vårt serviceverksted i Moss hjelpe deg.