2021 hos Sentralstøvsugerbutikken

Vi har nettopp gått inn i et nytt år, og skriver nå 2021! Sentralstøvsugerbutikken har erfaring med salg og service på sentralstøvsugere siden 1989, og startet opp med nettsalg i 2006. Det gjør at nettbutikken vår nå feirer 15 års jubileum dette året. Vår målsetting med nettbutikken er å tilby kvalitetsprodukter til gunstige priser, og å tilby veiledning og hjelp til deg som har sentralstøvsuger, eller tenker å installere dette i boligen din. Vårt motto er: Enkelt og rent! Ring oss gjerne på vår kundetelefon: 48 18 55 30. Erfaring viser at kvalitet lønner seg i lengden. Gå for en vinner!

Romjulstilbud!

Nå er det romjulstilbud hos Sentralstøvsugerbutikken. Benytt deg av de gode tilbudene ut året. Trykk her for tilbudssiden. Vi gratulerer også årets vinner av en Titan Matavafallskvern i årets julekalender. Vinneren er kontaktet og publiseres også på våre Facebook sider etter hvert. Vi vil benytte anledningen til å ønske alle en god romjul!

Black Friday

Black Friday 2020 er over for denne gang. Hva nå?

Vårt mål er å selge gode og nyttige produkter til gode priser året rundt. Innimellom har vi noen spesialtilbud, så meld deg på vårt nyhetsbrev! I nettbutikken vår har vi alltid gode tilbud på sentralstøvsugere og tilbehør – hele året.

Gikk du glipp av noen spesielle tilbud? Eller fikk du ikke tak i oss på telefonen? Ring oss gjerne, eller send oss en epost. Vi vil hjelpe så godt vi kan.

Jul hos Sentralstøvsugerbutikken

I morgen er det 1 desember, og vi starter årets julekalender. Følg med på nettsidene våre. Snart kan du melde deg på! Tradisjonen tro er vi også med på årets julekalender hos viivilla.no. Der kan du vinne en Cyclo Vac sentralstøvsuger og Retraflex II slangesystem hvor slangen trekkes inn i veggen. Konkurransene blir publisert her på nettsidene våre i kveld. Følg med! Vi har også flere julegavetips og juletilbud. Sidene oppdateres i løpet av dagen.

Helgetilbud hos Sentralstøvsugerbutikken

Ble det “Blackout” på Black Friday? Fortvil ikke helt om du gikk glipp av de gode Black Friday tilbudene. Vi har noen ekstra gode helgetilbud på slanger, tilbehør og sentralstøvsugere! Ha en fin helg!