firmainformasjon

VÅR HISTORIE

Børge Dahlstrøm (f.1970) har erfaring med sentralstøvsugere helt siden 1989.
Det hele startet på Bryne Rør AS som har vært drevet av hans far, Harald Dahlstrøm siden 1965.

 Børge hadde hovedansvaret for sentralstøvsuger-salget hos Bryne Rør AS fra 1989 frem til 2005.
Med bl.a. salg via internett, messer som Boligforum i Stavanger, Etne-marknaden etc. var han med å gjøre Bryne Rør AS til Norges største forhandler av sentralstøvsugere med nærmere 3000 solgte anlegg.

Høsten 2005 flyttet Børge Dahlstrøm til konas hjemsted i Lyngdal og der bor de nå sammen med sine 3 barn. Frem til 2014 jobbet han daglig hos Rørleggeren Lyngdal AS, og var i tillegg innehaver av Sentralstøvsugerbutikken. Fra 2014 er satsings-området helt og fullt Sentralstøvsugerbutikken som drives ut fra kontorer, showroom og hentelager i Lyngdal.

Lang erfaring med salg og montering av sentralstøvsugere i tillegg til data som hobby er bakgrunnen for Sentralstøvsugerbutikken. Her vil du finne produktinformasjon, mange tips for bruk og montering, samt tilbehør til alle typer sentralstøvsugere. Har du noe du lurer på finner du kanskje svar på dette i “spørsmål og svar” kolonnene på hvert enkelt produkt. Finner du ikke svaret så send inn et spørsmål eller ring vår kundetelefon.

Kunnskap, trygghet og kvalitet er stikkord for sentralstøvsugerbutikken. Fabrikken i Canada ble etablert i 1960 og har produsert sentralstøvsugere siden 1965. Kvalitet og sugeeffekt er varemerket til Cyclo Vac. Det har gjort at vi i alle år har gitt en “fornøyd kunde garanti” som gir deg mulighet til å returnere produktet etter å ha brukt dette i 10 dager. Sikker betaling med Visa eller Mastercard og levering hjem med Posten.

Vi deler lager med vår importør Inneklimateknikk AS i Moss. Firmaet ble etablert i 1990 og hadde da sine lokaler på Ski. De har også drevet produksjon av den Norske sentralstøvsugeren Snorre frem til 1997 via Sootvac. På kundelisten står både NrK, Stortinget, Gardermoen, Jordan, Ullevål Sykehus, Hewlett Packard og NetCom. Dette stadfester en trygg leverandør!

Vi håper at du finner den informasjon og de produkter du leter etter hos Sentralstøvsugerbutikken, og vi ønsker deg gjerne velkommen som kunde. Kontakt oss gjerne om det er noe du lurer på.

Vår Filosofi

Salg og service siden 1989, kunnskap, trygghet og kvalitet er stikkordene for sentralstøvsugerbutikken. Fabrikken i Canada ble etablert i 1960 og har produsert sentralstøvsugere siden 1965. Det gir trygghet for deg som kunde.

Fremtiden er her nå

Slangesystemet til Retraflex.no er fremtidens sentralstøvsuger. Trekk slangen ut av veggen, og den er klar til bruk. Etterpå suges slangen inn i veggen igjen. Det gjør at vårt motto er "Enkelt og rent". Vi er hovedleverandør av Retraflex i Norge og har levert systemet siden 2011.

HVEM ER VI

om oss

Børge Dahlstrøm

Børge Dahlstrøm er innehaver og salgsleder hos Sentralstøvsugerbutikken. Oppfølging og salg både til private, bedrifter og forhandlere. Kontakt ham på 48 18 55 30 og tast 1. 

Ole Teien

Ole Teien er import og produktansvarlig samt lagersjef på vårt hovedlager i Moss (Inneklimateknikk). Lurer du på hvor din forsendelse er, eller har tekniske spørsmål ang. ditt produkt. Ring ham på 48 18 55 30 og tast 2.

Sentralstøvsugerbutikken
Kundetelefon: 48 18 55 30
kundepost@sentralstovsuger.no

NB! Ny firma-adresse:
Dahlstrøms Netthandel
Gamle myrvei 8
4580 Lyngdal
Firmatelefon: 38 34 45 08
Bankgiro: 2801.14.28268

Bankforbindelse: Sparebanken Sør, Lyngdal