Betingelser

REGISTRERING AV OPPLYSNINGER OG PERSONVERN 

For å kunne handle i nettbutikken må du registrere deg som kunde. Ved registreringen trenger vi kontaktinformasjon som e-postadresse, navn og bostedsadresse for levering av bestilte varer. Vi garanterer at denne informasjonen aldri vil bli gjort tilgjengelig eller solgt til tredjepart, og vil aldri bli brukt i noen form for uønsket reklame via e-post. 

Kontaktinformasjonen vil bli brukt hvis vi må kontakte deg som kunde. I følge Lov om personvern har du rett til innsyn i de opplysningene som kan knyttes til deg som person, rett til å korrigere eventuelle faktiske feil i disse og rett til å kreve informasjonen slettet.

Kontakt oss på post@sentralstovsuger.no hvis du ønsker informasjon om hvilke opplysninger vi har lagret om deg. Det samme gjelder hvis du ønsker personopplysninger om deg endret (f.eks. ved flytting) eller strøket fra vårt register.

SIKKERHET VED NETTHANDELEN

Når en bestilling blir foretatt hos oss vil du automatisk bli overført til en sikker server. Velger du å betale med kredittkort vil du bli overført til Dibs, som er vår partner for sikker kredittkorttransaksjon. Du kan bruke både Visa og MasterCard i nettbutikken.

SALGSBETINGELSER

LEVERING:

Bestilte varer hos Sentralstøvsugerbutikken distribueres av Posten. Varen(e) sendes normalt ut fra vårt lager senest 2 arbeidsdager etter at ordren er mottatt. Varene sendes direkte fra lageret hos vår leverandør, Inneklimateknikk as og leveringstiden kan følges på Postens pakkesporing. Ved restordrer eller usikkerhet i forbindelse med leveranser vil kunden bli kontaktet omgående.

FRAKT:

Alle varer som kan kjøpes via nettbutikken leveres fraktfritt over hele landet ved kjøp over kr. 1.000,- og betaling med kredittkort eller forskuddsbetaling. For kjøp under kr 1000,- beregnes butikken gjeldende fraktsatser.

PRISER:

Alle priser er inkl. avgifter og i norsk valuta. (NKR) Vi leverer kun innenfor Norges grenser. 

GARANTI / MOTORGARANTI:

Våre produkter har full garanti / reklamasjonsrett i henhold til kjøpsloven. I tillegg har vi en utvidet motorgaranti på 10 år på utvalgte modeller. Munnstykker og sugeslanger er slitevarer. Produktfeil dekkes av garanti, men defekter som følge av slitasje regnes ikke som garantisak. Vi ønsker fornøyde kunder, så ta kontakt med oss hvis du har spørsmål eller problemer. Problemer er til for å løses!

REKLAMASJON:

Eventuelle feil eller mangler på varer fra Sentralstøvsugerbutikken bes rapporteres innen rimelig tid etter at dette er oppdaget. Dersom du oppdager en feil, ber vi deg umiddelbart gi oss beskjed om hva feilen eller mangelen er. 

ANGRERETT / ANGRESKJEMA:

Du har 14 dagers angrerett på alle kjøp hos oss, gjeldende fra den dag du mottar varene. Du benytter da det skjemaet som ligger sammen med varene. 

Hvis du ønsker kan angreskjemaet lastes ned ved å trykke her!

Ønsker du å benytte angrefristen, ber vi dem å underrette oss om dette senest 14 dager etter den dag du fikk varene utlevert. Varen skal tilbakeleveres i samme stand og mengde som den var mottatt. Du må selv stå for omkostningene som er forbundet med å returnere varen.

SPØRSMÅL?

Vær ikke sen med å kontakte oss hvis du lurer på noe. Sentralstøvsugere er vår spesialitet, og vi er stolt av våre produkter. Skulle du være misfornøyd med noe så si det til oss, er du fornøyd, er vi glad om du sier det til andre!

Sentralstøvsugerbutikken
Kundetelefon: 48 18 55 30

kundepost@sentralstovsuger.no

Dahlstrøms Netthandel
Gamle Myrvei 8
4580 Lyngdal

Firmatelefon: 38344508

Organisasjonsnummer: 989 198 564