fbpx

WasteMaid / Titan matavfallskvern.
En enklere hverdag på kjøkkenet.

NB! Sjekk regler og forskrifter for bruk og montering av matavfallskvern i kommunen der du bor.

Våre matavfallskverner er laget av solide materialer av høyeste kvalitet. Kvernene monteres enkelt under kjøkkenvasken, hvor den vil gi deg år med problemfri bruk uten vedlikehold eller service av noe slag.

WasteMaid og Titan matavfalls-kverner passer til de fleste kjøkkenvasker.

Våre kverner kan enkelt installeres i de aller fleste kjøkkenvasker med et hull på 3,5″ (ca. 90mm) 

Matavfallskvern Titan 760
Hvordan virker kvernene våre?

Matavfallet kan kastes direkte ned i vasken. Avfallet dyttes gjennom kummens åpning, ned til en kraftig motor som driver et svinghjul i kvernkammeret. Matavfallet blir deretter slynget bort til kvern ringen ved en kombinasjon av sentrifugalkreftene og to slyng armer i rustfritt stål. Kvernen moser og findeler avfallet til ørsmå partikler som spyles automatisk ned i avløpssystemet. 

Hva kan en WasteMaid / Titan Matavfallskvern behandle?

Din kvern kan ta hånd om nesten alle typer organisk avfall. Alt fra teposer og kaffegrut/-filter til de tøffeste grønnsakene, skrell og mindre bein. 

Så nå kan du skrape og skylle av alle tallerkener og gryter rett i vasken – og overlate alt sølet til WasteMaid eller Titan kverna.

Fordeler med WasteMaid og Titan kverner:
Matavfallskvern Titan 960
Hvorfor velge WasteMaid og Titan?

Titan og WasteMaid matavfallskverner kommer fra en ledende produsent med hovedkontor i USA, Anaheim Marketing International. Her er 7 av grunnene for at millioner av fornøyde kunder velger en Waste Maid eller Titan kvern:

Tekniske data

 

Modell

760/ 1780

960/ 1980

Rustfritt kvernkammer

Ja

Ja

Rustfrie sving armer i stål

Ja

Ja

Rustfritt svinghjul

Ja

Ja

Rustfri kvern ring i stål

Ja

Ja

Kvernkammer

Large

X-Large

Lydisolert

Ja

Ja

Volt*

240

240

Watt

475

520

H.P

1/2

3/4

RPM (omdr. pr. min.)

2600

2700

Etter å ha brukt denne kvernen i 2år nå, så har jeg blitt helt avhengig. På besøk hos andre så skuffer jeg matrestene av middagsfatet rett i vasken, før jeg kommer på at de må i søpla. Så tungvindt! Potetskrell, matrester, appelsinskall, osv. skyll det rett i vasken, spar plass i søppelkassa, og unngå stinkende dryppende søppelbøtte under vasken.

Kundeomtale fra "Kvern-avhengig"
Kunde Trondheim