Valg av sentralstøvsuger

Vi hjelper deg å planlegge!

Vi vil gjerne sette sammen et sentralstøvsugersystem som gjør renholdet i din nye bolig smart og enkelt. Vi tegner inn rørgater og forslag til punktplasseringer. Kontakt oss på telefon eller epost, så hjelper vi gjerne.
Vi tegner

Smarte løsninger til din bolig

Slange som trekkes ut av veggen er fremtiden. Retraflex II "Hide A Hose" system er originalen.

WallyFlex er det perfekte tilbehøret til Retraflex. Smart vegghengt fleksislange.
Smarte hus

Råd og valg av sentralstøvsuger

Bruksområde: 

Hvor du skal bruke sentralstøvsugeren avgjør litt om valg av sugeenhet. Det er ingen grunn til å velge en sentralstøvsuger med liten effekt selv om en har en liten bolig eller leilighet, men tømming, støvoppsamlingsmetode og plassering har litt å si. 

Små boliger / leiligheter:

Vår minste modell GS-95 ble testvinner på sugeeffekt i en stor test. Denne modellen har engangspose og er svært enkel å tømme. Den er i tillegg svært støysvak og krever liten plass. Du kan nærmest plassere den hvor som helst. Motoren er en såkalt “throughflow” og avgir dermed heller ikke børstestøv i rommet den er plassert. Bor du i en blokkleilighet er det svært praktisk å tømme en engangspose i stedet for hele beholderen. Dette er også en populær modell i hytter og sommerboliger.

 
For den som ønsker litt større engangsposer, er vår modell H615 et godt alternativ. Dette er en kraftig sentralstøvsuger for boliger, hytter og leiligheter og gir renslig og sjelden tømming med store kraftige engangsposer.

Større boliger / eneboliger:

Vår mest populære modell i har blitt oppgradert til Cyclo Vac 615. Denne har kraftigere motordata enn den forrige utgave som het E-311. Høyere vakuum tillater lengre sugeslanger og lengre rørstrekk. 

Cyclo Vac 615 finnes i to utgaver:

E615 har et patentert vaskbart filtersystem og syklon. Den gode filterløsningen sikrer motoren slik at vi gir hele 10 års motorgaranti. I tillegg er utblåsningsluften såpass ren at ikke ytterveggen blir sort og skitten av støv. Filtrene kan enkelt dras av og vaskes gang etter gang. Det gjør denne modellen svært økonomisk i drift!

H615 er hybridmodellen med pose og gir renslig tømming og enkelt vedlikehold. Årlig posebytte er normalt det som behøves.

Større boliger / kontorer / barnehager: 

Vår Villa-serie som heter 715 har blitt svært godt mottatt. E-715 er en XXL utgave av E-615 og har større tank og større motor. I tillegg har disse modellene motorer med by-pass kjøling som gir lengre levetid på motor når en støvsuger lengre tid om gangen. Høyere vakuum tillater lengre sugeslanger og lengre rørstrekk. E-715 har et patentert vaskbart filtersystem og syklon. Den gode filterløsningen sikrer motoren slik at vi gir hele 10 års motorgaranti. I tillegg er utblåsningsluften såpass ren at ikke ytterveggen blir sort og skitten av støv. Filtrene kan enkelt dras av og vaskes gang etter gang. Det gjør denne modellen svært økonomisk i drift!


For den som ønsker å bruke engangsposer, kan denne modellen leveres i en utgave med poser: H-715. Dette kan være aktuelt hvor plassering gjør at tømming må skje på en så renslig måte som mulig. Det er også en modell som foretrekkes av støvallergikere siden tømming og bytting av filter skjer uten opp-virvling av noe støv.

Våre “toppmodeller”: 

For den som ønsker det beste, har vi et utvalg av “DeLuxe” og “Toppmodeller”. 715 er vår kraftigste enmotors sentralstøvsuger. Denne modellen har også en stor oppsamlingstank slik som nye E715. Det gjør vedlikeholdet enda enklere. E715 har Cyclo Vac’s patenterte vaskbare filter. 

Modellen finnes også som H715. Denne benytter store engangsposer som gjør tømmingen svært renslig. Et førstevalg for allergikere. På toppen av boligmodellene troner Cyclo Vac 2015. Denne to-motors sentralstøvsugeren tilfredsstiller den mest kresne og kan leveres med hastighets-regulering på håndtaket (DataSync).  

Kontorer / barnehager / banker / villaer/ eneboliger: 

Vår toppmodell innen boligformål passer også godt til kontorer og andre installasjoner hvor bare en skal bruke støvsugeren om gangen. 

Cyclo Vac E2015 har to motorer og stor støvoppsamligstank. 

Med forlengere/ forhøyningsring kan tanken økes til nær sagt hvor stor en kan ønske den. 

Maskinen har et patenterte filtersystemet, og også mulighet for hastighetsjustering og filterkontroll med DataSync

Flerbruksanlegg og spesialløsninger: 

Vår samarbeidspartner har god erfaring med løsninger for både industri, jordbruk, flerbruksanlegg etc. Med både NrK, Stortinget, Gardermoen, Jordan, Ullevål Sykehus, Hewlett Packard og NetCom på kundelisten er erfaring og bredde stor nok til å finne løsninger for de aller fleste behov.

Vår industri-modell HX7515 er en genial tomotors løsning hvor en kan montere motorene separat på to måter, enten i serie eller parallelt. Da kan en enten øke luftstrømmen, eller vakuum. Denne modellen kan ved korte slanger brukes av to på samme tid når den er koblet parallelt.

Tips! 

Noen ganger kan vedlikehold være med å bestemme løsning. For sentralstøvsuger på hytta kan det være praktisk å bruke E-615 med vaskbare filter. Da slipper en å tenke på å ta med og skifte på engangsposer. I eldre boliger kan det også være vanskelig å få sugepunktet optimalisert plassert. Da må en kanskje bruke en lengre sugeslange på 11,1, 12,6 eller 14m. Vi vil da anbefale å gå opp til E-715 på grunn av større undertrykk på motoren og dermed evne til å holde effekten gjennom den lange slangen. 

Lang levetid! Cyclo Vac har produsert sentral-støvsugere siden 1965. Maskinene er konstruert for å vare lenge! Vi har derfor kunder som er fornøyde år etter år!