Personvernerklæring

1. Hvem vi er

Sentralstøvsugerbutikken ble etablert i 2006 og er en virksomhet registrert under Dahlstrøms Netthandel.
Vi har kontorer, hentelager og showroom i Lyngdal, og deler hovedlager med Inneklimateknikk as i Moss.

Vår nettstedsadresse er: http://sentralstovsuger.no

Kundetelefon: 48 18 55 30

Betingelser

REGISTRERING AV OPPLYSNINGER OG PERSONVERN  For å kunne handle i nettbutikken må du registrere deg som kunde. Ved registreringen trenger vi kontaktinformasjon som e-postadresse, navn

Les mer »

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (Cookies) Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din enhet når du laster ned en nettside. Disse brukes vanligvis til å gjøre din brukeropplevelse

Les mer »

2. Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

2.1 Vår nettbutikk

For å gjennomføre en handel hos sentralstovsuger.no trenger vi navn, adresse, mobiltelefonnummer og e-post. Dette trenger vi for å sende bestillingen til riktig adresse, holde deg oppdatert om ordrestatus, samt ta kontakt med deg om det skulle være behov i forhold til din bestilling.

2.2.1 Hva vi samler og lagrer

Når du besøker nettsiden vår, hentes og lagres følgende informasjon:

 • Produkter du har sett: Vi bruker dette til å gjøre nettsiden mer brukervennlig og vise deg produkter du nylig har sett, samt mulighet til å sammenligne produktene våre.
 • Plassering, IP-adresse og nettlesertype: Vi bruker dette til bestilling av sikkerhetshensyn.
 • Adresse / fraktadresse: Vi ber deg om å skrive inn dette, slik at vi for eksempel kan estimere frakt før du legger inn en bestilling, og sende deg bestillingen!

Når du kjøper fra oss, ber vi deg om å gi informasjon, inkludert navn, faktureringsadresse, fraktadresse, e-postadresse, telefonnummer, kredittkort/betalingsinformasjon og valgfri kontoinformasjon som brukernavn og passord. Vi bruker denne informasjonen til blant annet:

 • Sende deg informasjon om din konto og bestilling
 • Svar på dine forespørsler, inkludert tilbakebetalinger og klager
 • Behandle betalinger og forhindre svindel
 • Sett opp din konto for butikken vår
 • Overholde alle juridiske forpliktelser vi har, som å beregne mva. og skatter.
 • For å forbedre våre butikktjenester
 • Sende deg markedsføringsmeldinger, hvis du krysser av for at du ønsker å motta det

Hvis du oppretter en konto, lagrer vi ditt navn, adresse, e-post og telefonnummer, som vil bli brukt til å fylle ut kassen for fremtidige bestillinger.

Som hovedregel tar vi kun vare på opplysninger om deg så lenge vi trenger dem til de formål som opplysningene er samlet inn til, og vi ikke lenger er lovpålagt å beholde dem. Vi vil for eksempel tar vare på ordreinformasjon på ubestemt tid for oppfølging av service, garantier, regnskaps- og skattemessige årsaker. Dette inkluderer navn og e-postadresse samt faktura- og leveringsadresse.

Vi tar også vare på kommentarer, spørsmål og produktomtaler, hvis du velger å skrive dem.

2.2.2 Informasjonskapsler (Cookies)

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din enhet når du laster ned en nettside. Disse brukes vanligvis for å forbedre din brukeropplevelse og huske hvem du er, slik at du forblir innlogget. Vi bruker også informasjonskapsler for å holde oversikt over innholdet i handlekurven mens du surfer på nettstedet vårt.

Formålet med informasjonskapsler er å gi nettbutikken grunnleggende funksjonalitet som sesjonshåndtering, analyse, personalisering og markedsføring. Førsteparts informasjonskapsler er nødvendige for at websiden skal fungere. Tredjeparts informasjonskapsler blir brukt til analyser, markedsføring og personalisering av websiden.

Generell informasjon om bruk av informasjonskapslene samt oversikt oversikt over informasjonskapsler som brukes på sentralstovsuger.no finner du her.

2.2.3 Hvem som har tilgang

Medlemmer av vår stab har tilgang til informasjonen du oppgir til oss. For eksempel både Systemadministrator, butikksjef og lagersjef har tilgang til:

 • Ordreinformasjon, slik som hva som er kjøpt, når det ble kjøpt og hvor det skal bli fraktet til, og
 • Kundeopplysninger som for eksempel navn, e-postadresse samt faktura- og leveringsadresse.

Vår stab har tilgang til denne informasjonen for å hjelpe til med å gjennomføre ordre, behandle refunderinger og gi deg kundestøtte.

2.2.4 Hva vi deler med andre

2.2.4.1 Forsendelse av varer fra vårt hovedlager hos Cyclo Vac importøren i Norge

Vårt hovedlager er hos Inneklimateknikk AS i Moss. Personopplysninger som er nødvendig for at de skal kunne sende varene til deg samt ordreinformasjon vil bli sendt til Inneklimateknikk as for pakking og utsendelse. Vi samarbeider med Posten og informasjon som navn, adresse og telefonnummer blir registrert i Proteria for å formidle pakkesporing til deg som kunde og leveringsinformasjon til Posten.

2.2.4.2 Betalinger

Vi aksepterer betalinger gjennom DIBS og Vipps, eller vanlig bankoverføring. Når betalingen behandles, vil noen av opplysningene dine overføres til DIBS, inkludert informasjon som er nødvendig for å gjennomføre eller behandle betalingen, slik som kjøpesum og betalingsinformasjon. Betalingsinformasjon via Vipps og Sparebanken Sør vil bli lagret som dokumentasjon til vårt regnskap.

Vennligst se DIBS sine betingelser for flere detaljer.

 

2.2.5 Kontaktskjemaer, kommentarfelter, søkefelt og spørsmål & svar, diverse

2.2.5.1 Kontaktskjemaer / spørsmål og svar / søkefelt

Sentralstøvsugerbutikken lagrer informasjon sendt via kontaktskjema for videre oppfølging av tilbud, reklamasjoner og for å ta kontakt med deg som kunde ved behov for mer informasjon / hjelp. Spørmål, navn og epostadresse som legges inn på de enkelte produkter vil bli lagret for å kunne sende deg svar.  Navnet du bruker, samt spørsmålet vil bli synlig for alle som ser på dette produktet. Du kan bruke et kallenavn for å anonymisere avsender, og ønsker du å slette spørsmålet kan du kontakte oss via vårt kontaktskjema.

Alle søk som utføres ved bruk av internt søk, logges inn i databasen, inkludert følgende informasjon: søket, antall treff funnet, bruker-ID for brukere som er logget inn og dato og klokkeslett.

2.2.5.2 Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

2.2.5.3 Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

3. Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne

informasjonen.

 

4. Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

 

5. Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

 

6. Tilleggsinformasjon

6.1. Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Elektroniske personopplysninger lagres med sikre løsninger fra Microsoft og WordPress på sikre serverløsninger i Norge hostet av Getonnet.no

 

7. Endringer i våre personvernsopplysninger

Hvis vi gjør endringer i personvernerklæringen, vil alltid siste reviderte versjonen være tilgjengelig på vårt nettsted med en revisjonsdato. Vi oppfordrer deg til å se igjennom denne erklæringen regelmessig. Ved større endringer som vesentlig endrer ved vårt personvern, kan vi også varsle deg på andre måter som f.eks. via epost.

 

8. Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om personopplysninger, ønsker å få utlevert dine personopplysninger eller ønsker at vi sletter dine opplysninger, kan du kontakte oss på følgende adresse:

Sentralstøvsugerbutikken
Gamle Myrvei 8
4580 Lyngdal
NORWAY

kundepost@sentralstovsuger.no

Her finner du informasjon i Brønnøysundsregistrene:
Sentralstøvsugerbutikken 989 330 330
Dahlstrøms Netthandel 989 198 564 MVA

Kontakt oss på kundetelefon: 48 18 55 30
Kontortelefon: 38 34 45 08

 

Sist revidert 11/6-2018