WallyFlex

WallyFlex vegghengt flexislange er et smart tilbehør til din sentralstøvsuger. Et "Må ha produkt" for ethvert hjem.

Har du noen gang ønsket at det var en enkel måte å rent i en fart med ditt sentralstøvsugersystem uten å måtte hente frem den lange slangen?

WallyFlex er enkel å installere og enda enklere å bruke. Den smarte vegghengte slangen gjør ditt sentralstøvsugersystem enda mer praktiskt i bruk. 

WallyFlex kan f.eks. installeres på steder som kjøkken, bad, vaskerom, garasje og foajé. Trekk ut slangehåndtaket ut fra holderen, trekk ut bryteren og støvsug opp smårusk i en fart. 

Enkelt sagt, rengjør effektivt med en hånd på bare noen få sekunder. Vi er sikre på at du kan tenke deg en mengde bruksområder for WallyFlex slangen. Slangen kan strekkes ut til ca. 4m standard, og ønsker du lengre rekkevidde, leverer vi lengre slanger som rekker helt opp til ca. 7-8 meter. Etter bruk trekker slange seg tilbake slik at den henger fint under holderen. 

Sentralstøvsugerbutikken tilbyr en rekke tilbehør av slanger og slangesystem, og WallyFlex er et godt supplement til en vanlig slange eller til Retraflex.no slangesystem som du også gjerne må sjekke ut.

WallyFlex på kjøkken

Kjøkkenet er et av de mest brukte rommet i de fleste hjem, og er et sted som har lett for å bli skittent. Søl av mel, ris, sukker etc. har lett for å komme på gulv og benker. Finnes det noe bedre sted å installere WallyFlex for rask og enkel opprydding? Med WallFlex er det ingen unnskyldning for søl. Selv et barn kan bruke slangen. Perfekt for rengjøring av  klimaanlegg, toppen av kjøleskapet og andre vanskelige steder.

WallyFlex på vaskerommet

Vaskerommet er også et mye brukt rommet i hemmene våre. Støv og skitt fra skitne klær, og kanskje en kombinasjon av grovinngang gir behov for rask og lettvint rengjøring.

Har du tørketrommel er WallyFlex helt genial til å fjerne lo og støv. Lettvint og ikke minst tryggere for hjemmet med tanke på brannfare med en ren tørketrommel.

WallyFlex på badet

Alle elsker et rent bad! Installer en WallyFlex og ingen vil ha noen unnskyldning for å gå ifra rusk på vasken eller smuss på gulvet. Flott for støvsuging av pudder og støv rundt lufteventiler, medisinskap og belysning.

WallyFlex i hallen

I en travel hverdag, følger det med en del støv og skitt når en kommer utenfra og skal inn i boligen. WallyFlex, med en rekkevidde på inntil 7m, vil hjelpe deg, eller dine barn, å holde inngangsveiene i hjemmet renere uten å måtte finne frem den lange støvsugerslangen.

WallyFlex i garderoben

Garderober har en tendens til å bli støvete og skitne raskt. Skitne sko kan bety et skittent skap og skapene tiltrekker seg og samler støv. Hva med å sette en WallyFlex i garderoben? Med en WallyFlex installert rett i skapet, er rengjøring en lek!

WallyFlex i garasjen

WallyFlex er et “må ha” for enhver garasje. Rengjør din bil enkelt. Rengjør arbeidsplassen din med letthet. Nå frem med slangen til de støvete hyllene for å holde garasjen renere. Rengjør støvet av lagrede gjenstander før du tar dem inn i huset. Mulighetene er endeløse. Installer 2 eller flere for å gjøre rengjøringen optimal!

WallyFlex: enkeltogrent.no

En WallyFlex bekrefter vårt slagord: Enkelt og rent!

Merk: WallyFlex monteres på en standard monteringsbrakett / festebrakett. Dersom du ønsker å bytte ut en sugekontakt kan du enkelt fjerne kontakten og montere WallyFlex i stedet. Om du legger opp til WallyFlex montere du en festebrakett litt opp på veggen. Gjerne ca. i lysbryterhøyde.