Spørsmål og svar

Bruk av internettsidene

Veil. priser og kampanjepriser – Hvordan forstår jeg prisene i nettbutikken?

På flere av produktene i nettbutikken står det en veiledende pris, pluss vår lavpris. Den veiledende prisen er vårt prisgrunnlag hos den norske importøren av våre produkter, og er prisene som offentlig er publisert hos importøren vår.

Vi vil alltid forsøke å ha så lave priser som mulig i nettbutikken vår. I tillegg gir vi fri frakt på alle bestillinger på totalt kr 1000,- eller mere.

I kampanjeperioder vil vi også oppgi “ekstra rabatt”, eller “før-pris”. Da er det prisen som varen er solgt for de siste 30 dager som er grunnlaget, og ikke veiledende priser.

Hvordan finner jeg opplysninger om sentralstøvsugerne.

Velg produktinfo i hovedmenyen og du finner både teknisk og praktisk informasjon.

Hvordan er menyene på internettsidene oppbygd?

Under logoen er hovedmenyen.
Øverst til venstre over logoen er kundemenyen. Her finner du opplysninger om hva du har bestilt eller tenkt å bestille, samt kjøpsbetingelser.
Til venstre finner du produktmenyen og diverse aktuelle menyer. Øverst til høyre er søkefeltet hvor du kan søke etter produkter.


Hide A Hose systemet til Retraflex.no

Kan jeg bruke eksisterende røropplegg for Hide A Hose systemet til Retraflex.no

Ved ettermontering av Retraflex skjult slangesystem kan man gjerne koble seg inn på eksisterende rørsystem, men den delen av rørene som skal brukes til å lagre slangen kan ikke bruke vanlige bend og rørdeler. En må først lage et rørsystem til slangen. Dersom f.eks. slangen er 12,2m skal rørgaten til slangen være like lang som slangen pluss 10% (13,4m)


Bruk av sentralstøvsuger / tips og ideer

Jeg har en del heldekkende tepper. Hvorfor følger det ikke med et teppemunnstykke?

Svært mange har mye harde gulv i tillegg, derfor vil de tradisjonelle kombimunnstykkene bli fort slitt. Vi har derfor valgt å la munnstykke for harde gulv være standard. Hvis du har liggende et kombimunnstykke fra din gamle støvsuger kan det brukes. Hvis ikke vil vi anbefale å bruke en turbobørste på teppene. Se vårt utvalg i produktmenyen.

Min bolig har kun harde gulv som parkett, tregulv og fliser. Hvilket munnstykke passer best?

Standard følger det med et parkettmunnstykke med hjul. Dette er et godt egnet munnstykke for ditt bruk. Hvis du støvsuger store flater kan det kanskje være aktuelt å investere i det brede parkettmunnstykket som et supplement.


Garantier / reklamasjoner / retur etc.

Hva gjør jeg hvis maskinen slutter å virke?

Skulle du få problem vil vi løse dette med support på telefon. Hvis problemet ikke kan løses på telefon må maskinen sendes inn til garantireparasjon. Vi dekker rimeligste forsendelse innenfor Norges grenser

Gjelder angrefristloven på kjøp av sentralstøvsuger?

Ja. Angreskjema blir levert sammen med sentralstøvsugeren. Skulle du angre kjøpet kan maskinen sendes tilbake uten noen form for spørsmål. Du finner mer informasjon om dette i menyen betingelser.


Handle hos Sentralstøvsugerbutikken

Kan jeg registrere meg uten å handle noe?

Ja, du kan registrere deg helt uforpliktende. Du velger selv om du vil krysse av for å få tilsendt tilbud på epost.

Må jeg registrere meg for å handle hos Sentralstøvsugerbutikken?

Ja, du må registrere deg med navn og adresse slik at vi vet hvor vi skal sende varene, og hvor vi kan kontakte deg for evt. spørsmål.


Installasjon av sentralstøvsugeranlegg / tips for montering

Kan jeg bytte ut min gamle sentralstøvsuger med Cyclo Vac modellene?

Ja. Du kan også bruke ditt gamle slangesett om du ønsker.

Passer maskinene hvis jeg har røropplegg fra en annen leverandør?

Ja. De aller fleste leverandører bruker samme dimensjon på røropplegget som Cyclovac. Vi kan også levere overganger slik at nær sagt alle typer røropplegg kan brukes.

Kan sentralstøvsugeranlegget monteres i gamle hus?

Ja. Vi har svært mange kunder som ettermonterer i eldre hus. Kontakt oss gjerne på epost eller på telefon om du har spesielle problem vedr. montering som du lurer på. Du finner også informasjon i menyen under produktinformasjon.

Kan jeg montere sentralstøvsugeranlegget selv?

De aller fleste velger å montere inn anlegget selv. Det følger med god brukerveiledning, og du finner også tips for montering i menyen under produktinformasjon.


Service / vedlikehold av sentralstøvsuger / tett anlegg / tømming etc.

Må filtrene vaskes eller rengjøres hver gang en tømmer?

Nei, det er helt unødvendig. Normalt er en gang i året nok.

Hvor ofte må en sentralstøvsuger tømmes?

Det avhenger svært mye på bruk. Vanligvis 1 – 2 ganger i året.


Tilbehør til andre merker av sentralstøvsuger / kompatibilitet

Passer kombimunnstykket til min Foma sentralstøvsuger?

Foma har brukt både 35 og 32mm utstyr på sine maskiner. Vårt utstyr har 32mm som standard. Mål størrelsen på hullet i munnstykket. Vi kan levere overganger fra 32mm til 35mm om det trengs.

Jeg har en Beam sentralstøvsuger som trenger ny sugeslange. Kan deres slanger brukes?

Ja. Våre slanger passer til både Beam, Foma, Flexit m.fl.


Valg av sentralstøvsuger / råd og erfaring

Jeg bor i en leilighet på 70 m2. Hvilken modell bør jeg velge?

Vår leilighetsmodell heter GS95 og er ideell til leiligheter. Enkel tømming med engangspose og svært lavt støynivå gjør denne modellen til et godt valg.

Jeg har en enebolig på ca. 100 m2 med kjeller pluss 2 etasjer: Hvilken modell skal jeg velge?

Vår mest brukte modell er Cyclo Vac 615 som er en kraftig enmotors sentralstøvsuger for eneboliger. Denne modellen vil være gunstig for din bolig både med hensyn til tømming og sugeeffekt.