Den perfekte løsning for enkel og effektiv rengjøring

Velkommen til Retraflex

Ren inneluft og enkel rengjøring - Enkelt og rent!

Se for deg følgende: Frokosten er ferdig, og rundt og under bordet ligger smuler og matrester og “roper” etter støvsugeren. Du åpner luken i veggen, trekker ut så lang slange du trenger, og støvsuger. Etterpå suges slangen tilbake inn i veggen. Høres det enkelt ut? Ja, for det er så enkelt. Med Retraflex.no slipper du å lete frem den lange slangen, og du slipper å kveile den opp og henge den tilbake. Systemet finnes i slangelengder opp til 15m, og en kan ha flere uttak på samme sentralstøvsuger. 

Enkelt
&
RENT

Det er nok en del av oss som kjenner oss igjen i at slangen fort blir liggende på gulvet etter at vi er ferdige med støvsugingen. Med Retraflex Hide A Hose system blir det slutt på krøllete slanger som skal henges opp! Etter bruk suges slangen inn i veggen igjen. Ikke rart at vi kaller dette for enkeltogrent.no

Gjør rent på
1-2-3

Vi ønsker alle å ha et rent hjem. Med en sentralstøvsuger virvles ikke noe av det skadelige støvet opp i luften, men blåses ut av huset.

Det gjør det tryggere å leve innendørs også for dem som er rammet av astma og allergier, og ikke minst, forebygger mot luftveissykdommer.

Nå kan du gjøre rent med en sentralstøvsuger uten noe ekstraarbeid med slangen. Trekk slangen ut av veggen og støvsug. Etterpå suges slangen inn i veggen igjen.

Slangesystemet til Retraflex.no kan også ettermonteres og kobles til eksisterende sentralstøvsugeropplegg, men en må legge en ny rørgate for selve slangen. Slangen kan være opp til 15m lang, og en kan ha flere uttak på samme sentralstøvsuger.

Hide A Hose systemet til Retraflex.no kan også kombineres med andre smarte løsninger. Ta en titt på WallyFlex. 

Enkelt

Ingen lagringsbehov for slangen. Den lagres automatisk i rørsystemet, rett bak sugekontakten, bare ved hjelp av sugekraften til din sentralstøvsuger

Effektivt

En slange bak hver sugekontakt. Din sentralstøvsuger er alltid innenfor rekkevidde. Du kan dermed dra nytte av sugeeffekten til sentralstøvsugeren for sporadisk rengjøring på et øyeblikk!

Raskt

Ingen slange å bære på fra rom til rom. Retraflex er mer praktisk for rask støvsuging enn en tradisjonell slange. Trekk bare ut lengden på slangen du trenger, og etter bruk forsvinner den bak veggen på få sekunder!

Pakketilbud

I nettbutikken vår kan du kjøpe Hide A Hose systemet til Retraflex i deler eller komplette pakker. Retraflex finnes i flere slangelengder: 9,6m, 12,6m og 15m

Om du trenger hjelp til å planlegge ditt sentralstøvsugersystem, kan du gjerne sende oss tegninger og en email med informasjon om hva du ønsker. Vi vil gjerne hjelpe deg å sette sammen et anlegg som passer til din bolig. Ring oss gjerne.

Hvordan virker den?

Start her:

1. ÅPNE OG TREKK UT

Trekk ut den lengden du trenger på slangen, og sett på håndtaket og tilbehøret du ønsker å bruke.

2. LÅS SLANGEN

Trekk ut det sorte håndtaket for å starte systemet og for å låse slangen i den lengden du har valgt.

Når du er ferdig:

3. FRIGJØR SLANGEN

Skyv inn håndtaket for å løsne slangen.

4. SUG INN SLANGEN

Koble fra håndtaket og legg hånden over åpningen slik at slangen trekkes tilbake.

5. LUKK IGJEN

Lukk lokket for å stoppe sentralstøvsugeren.

Installasjon

Fest boksen for Retraflex-kontakten til stender, og legg en rørgate som er like lang som slangen. Styrestrømsledning legges utenpå rørgaten.
Når du er ferdig med veggen, monteres lokket til sugekontakten, og slangen kan suges på plass inn i rørsystemet. Slangesystemet er klar til bruk

NB! Sentralstøvsugerbutikken har mange års erfaring med installasjon av Retraflex.no. Vi vil gjerne veilede for at systemet skal bli effektivt og riktig montert.

Retraflex boksen er lett å montere.