Velkommen til Sentralstøvsugerbutikken


Boligmesse i Kristiansand 20-22 mars

By sssb.no  /  6. mars 2020
Vi deltar også i år på boligmessen i Kristiansand. Du er velkommen innom vår stand 20-22 mars. Messen er i Sørlandshallen. Trykk her for gratisbilletter.

Velkommen til nye og gamle kunder:

By sssb.no  /  6. mars 2020

Vi ønsker deg velkommen til oss. Vi har produkter og nyttig informasjon om du tenker å installere sentralstøvsuger, eller har sentral-støvsuger fra før. Du finner tilbehør for Foma, Beam, Flexit, Snorre, Puzer, Allaway, Canavac, Variovac, Electrolux og de fleste andre sentralstøvsugere på markedet i vår nettbutikk.

Vi har 30 års erfaring med salg og service av sentral-støvsugere og hjelper deg gjerne. I 2006 startet vi vår nettbutikk som har passert 25000 kunder. Våre produkter kommer fra fabrikken til Cyclo Vac i Canada som har produsert sentralstøvsugere i over 50 år. Lang erfaring og kvalitetsprodukter gir trygghet for en sikker handel. Velkommen til Sentralstøvsugerbutikken.

LAGERSTATUS OG LEVERINGSTID IFB CORONA

Vi er enda ikke rammet av Corona-viruset og har det aller meste av våre produkter på lager i Norge. På grunn av ekstra svak krone og høy USD-kurs nå i dette Corona utbruddet, vil vi vente litt med ny forsendelse fra Canada. Det kan medføre at vi kan gå tom for noen varer, og prisøkning når nye varer kommer til lager. Følg med på produktene og lagerstatus i nettbutikken. Vi gjør alt vi kan for å kunne levere rør og deler til enhver tid.

Trykk her for produktoversikten

God Påske! – Bli med på vår Påskequiz!

By sssb.no  /  3. april 2020
Denne Påsken blir annerledes for de fleste av oss, og en Påske vi kommer til å huske! Men, Påskenøttene er på plass som vanlig. Meld deg på ved å trykke her, og test din kunnskap om Påsken. :) Premier hver...
Les mer

Kundeomtaler

By sssb.no  /  9. juni 2016
Vi bruker Trustpilot for kundevurderinger. Les mer om hva kundene våre mener om levering, service og våre produkter. Trustpilot
Les mer

Poser / filter og deler

By sssb.no  /  12. mai 2016
Poser / filter og deler til sentralstøvsugere.
Les mer

Produkt kategorier

Mest solgt:

Komplett slangesystem for inntrekk av slangen i veggen - Hide A Hose - Retraflex.no

Passer til alle merker sentralstøvsugere og finnes i slangelengder opp til 15m.

kr 8 884,00 kr 5 490,00 /stkVelg alternativer

Mer informasjon →

Nyheter

Se våre nyeste produkter her