Julen 2019

Se våre gode

Nå er vi i desember, og det er tid for juletilbud, julekalender og spennende premier.

I årets julekalender er hovedpremien en Titan matavfallskvern. Men den kan du skylle juletallerkenene i en fei.

Vi har også mange gode julegavetips. Hva med en ny slange til sentralstøvsugeren? Eller et praktisk oppheng til slangen?

Har du røropplegg men mangler selve sentralstøvsugeren. Våre sentralstøvsugere passer til alle røropplegg. Gi hele familien renere luft som julegave!

Trykk på bildet for å åpne julekalenderen

Sugeslange med bryter på håndtaket. Passer til alle Cyclo Vac sentralstøvsugere, og også andre sentralstøvsuger på markedet.

Ny sugeslange med ergonomisk håndtak og AV-PÅ bryter. Håndtaket passer til teleskoprør og munnstykker som har 32mm diameter i hullet / tilkoblingen.FRITT LEVERT!

Juletilbud

Slange med teleskoprør, småbørster og parkettmunnstykke. Passer til de aller fleste sentralstøvsugere på markedet.

Sugeslange med ergonomisk håndtak og AV-PÅ bryter. Lettvekts teleskoprør med klikklås. Solid parkettmunnstykke med hjul fra WesselWerk. Småbørster, slangeholder og redskap for å feste småmunnstykkene til teleskoprøret.
Passer til de fleste sentralstøvsugere. FRITT LEVERT!

Juletilbud

Cyclo Vac 615 Sentralstøvsuger Passer til alle røropplegg.​

Bytt ut din gamle sentralstøvsuger med vår testvinner og mest solgte sentralstøvsuger. Kraftig sugeeffekt, lav støy, enkelt vedlikehold og lang levetid.

Juletilbud:

Cyclo Vac 615 Sentralstøvsuger med slange, teleskoprør og munnstykker. Passer de aller fleste røropplegg på markedet.

En ny sentralstøvsuger og nytt slangesett gir nytt liv i sentralstøvsugeranlegget ditt. Cyclo Vac 615 er vår testvinner og mest solgte sentralstøvsuger. Kraftig sugeeffekt, lav støy, enkelt vedlikehold og lang levetid.

Juletilbud:

Hide A Hose system
fra Retraflex.no Komplett KIT for installasjon. Kan tilkobles alle sentralstøvsugere

Skjult slangesystem er vår mest omtalte produkt. Trekk slangen ut av veggen, og den er klar til bruk. Etterpå suges slangen inn i veggen igjen.

Juletilbud:

Hide A Hose system
fra Retraflex.no Komplett PAKKE med sentralstøvsuger, rør, deler, slange, håndtak etc.

Skjult slangesystem er vår mest omtalte produkt. Trekk slangen ut av veggen, og den er klar til bruk. Etterpå suges slangen inn i veggen igjen.Dette pakketilbudet er for deg som skal installere sentralstøvsuger i en ny bolig, eller skal ettermontere i eksisterende bolig og ikke har sentralstøvsuger fra før.

Juletilbud:

Skyll juletallerkenene i en fei med en matavfallskvern.

Våre matavfallskverner passer til de fleste kjøkkenvasker.

Juletilbud.